15χρονη πλήρωσε μπράβους για να δείρουν 16χρονη

15χρονη πλήρωσε μπράβους
15χρονη μαθήτρια πλήρωσε μπράβους για να δείρουν και πιθανώς να δολοφονήσουν 16χρονη συμμαθήτρια της. Πιθανώς για θέμα αντιζηλίας. Η επίθεση οργανώθηκε και εκτελέστηκε καταμεσήμερο στον κεντρικό πεζόδρομο της Ερμού. Η 16χρονη και οι δυο φίλοι που την συνόδευαν μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό εξαιτίας του ξύλου που δέχτηκαν από τους μπράβους της 15χρονης.

Η 15χρονη που πλήρωσε τους μπράβους αναζητείται καθώς έχει ταυτοποιηθεί.

Αναζητούνται επίσης και οι τέσσερις μπράβοι τους οποίους προσέλαβε για να εκτελέσουν τις εντολές της. Η επίθεση έγινε περίπου στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Η μαθήτρια βρίσκονταν στον πεζόδρομο της Ερμού μαζί με δυο φίλους της. Ξαφνικά μπροστά της εμφανίστηκε η 15χρονη η οποία την κοίταξε στα μάτια και έδωσε εντολή στους άντρες που στέκονταν από πίσω της να της επιτεθούν. Πράγμα και το οποίο έκαναν. Άγριο ξύλο έφαγε αυτή και οι δυο φίλοι της ενώ προσπάθησαν να στραγγαλίσουν το κορίτσι. Οι δράστες εξαφανίστηκαν μετά την επίθεση, ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό για τις πρώτες βοήθειες. Κατάθεση έδωσε στο Τμήμα η 16χρονη που περιέγραψε το σκηνικό.

Είναι συχνό φαινόμενο οι γυναίκες να χρησιμοποιούν άντρες για να διαπράξουν εγκλήματα, συνήθως δολοφονίες.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός εξάλλου από την υπόθεση που μια άλλη 15χρονη στην Αγία Βαρβάρα έβαλε δυο άντρες να δολοφονήσουν την ίδια της την μητέρα. Στο Λονδίνο η Crystal Culhane έπεισε τον σύντροφο της να επιτεθεί στον πρώην σύντροφο της με ένα ρόπαλο. Κάτω από τις οδηγίες της ο σύντροφος της πολτοποίησε το κεφάλι του άντρα με ένα ρόπαλο. Και παραλίγο να τον σκοτώσει. Όπως γίνεται πάντα φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις ο σύντροφος της καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης ενώ η ίδια δεν μπήκε καν φυλακή. Ισχυρίστηκε πως υποφέρει από μετατραυματικό στρες μετά από ένα τροχαίο που είχε παλιότερα. Αυτή την ψυχική ασθένεια από την οποία υποφέρουν προφανώς πάντα οι γυναίκες εγκληματίες και ποτέ οι άντρες.

Και όσο οι γυναίκες εγκληματίες χρησιμοποιούν άντρες για να δολοφονούν άλλες γυναίκες, άντρες και παιδιά, οι φεμινίστριες συνεχίζουν να αρνούνται την γυναικεία βία εξηγώντας μας πως τα εγκλήματα τα διαπράττουν οι άντρες και άρα οι γυναίκες δεν φέρουν κάποια ευθύνη.

Related Posts

Leave a comment