Οχτάχρονοι εγκληματίες στην υπηρεσία της φεμινιστικής προπαγάνδας

οχτάχρονοι εγκληματίες στην υπηρεσία της φεμινιστικής προπαγάνδας
οχτάχρονοι εγκληματίες

Οχτάχρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες συλλαμβάνεται για σωματική επίθεση σε δασκάλα του. Το αγόρι έκανε γροθιά το χέρι του και χτύπησε τον γοφό της δασκάλας του που φυσικά δεν τραυματίστηκε. “Όταν τον είδα είχε το χέρι του σε γροθιά και ήταν έτοιμος για καυγά” αναφέρει ο διευθυντής τους σχολίου. Στο οχτάχρονο αγόρι φορέθηκαν χειροπέδες και οι αστυνομικοί φρόντισαν να του κάνουν ξεκάθαρο πως φταίει και πως θα πάει στην φυλακή για αυτό. Το αγόρι οδηγήθηκε στο τμήμα όπου του πήραν τα δαχτυλικά αποτυπώμετα, δείγμα DNA, φωτογραφίες του και πέρασε χρόνο σε κελί.

Η μητέρα του έπρεπε να τρέχει για δυο χρόνια σε δικαστήρια και να εξαντληθεί εντελώς οικονομικά για να μην καταδικαστεί ο γιος της σε φυλάκιση από τα οχτώ του χρόνια. Η ιστορία ξεκίνησε όταν η δασκάλα του αγοριού του είπε να κάτσει καλύτερα στο τραπέζι του εστιατορίου. Αυτό αρνήθηκε, αυτή το έπιασε από το χέρι και το αγόρι της είπε να μην το αγγίζει και την χτύπησε. Αυτό ήταν φυσικά αρκετό για να αποκτήσει ποινικό μητρώο. Το ότι το χτύπημα ήταν ενός οκτάχρονου αγοριού με ειδικές ανάγκες δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Αυτό που έχει μόνο σημασία είναι η ασφάλεια των γυναικών.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ανήλικα αγόρια οδηγούνται στην φυλακή τα τελευταία χρόνια μετά τις τρομολαγνικές καμπάνιες του φεμινισμού για την “τοξική τους αρρενωπότητα” που πρέπει να χαλιναγωγηθεί από μικρή ηλικία. Πριν μερικούς μήνες ένας δεκάχρονος συνελήφθει επειδή “κακοποίησε σεξουαλικά” μια 19χρονη κοπέλα την ώρα που κοιμόταν. Καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση. Φυσικά δεν έχουν δωθεί λεπτομέρειες για το είδος της σεξουαλικής κακοποίησης που δέχτηκε η κοπέλα. Μιας και πλέον έτσι περιγράφονται ακόμα και οι πολύ σφιχτές αγκαλιές. Sexual contact για παράδειγμα για το οποίο κατηγορείται το δεκάχρονο αγόρι, μπορεί να είναι το άγγιγμα στο μπούτι πάνω από τα ρούχα. Πλέον και στην Ελλάδα.

Πριν μερικούς πάλι μήνες ένα ακόμα δεκάχρονο αγόρι συλλαμβάνεται επειδή κακοποίησε σεξουαλικά ένα άλλο δεκάχρονο αγόρι στο σχολικό λεωφορείο την ώρα που οδηγός βοηθούσε έναν μαθητή να κατέβει. Στο λιγότερο από ένα λεπτό που πήρε στον οδηγό για να επιστρέψει στο λεωφορείο ο δεκάχρονος “κακοποίησε σεξουαλικά” τον άλλον δεκάχρονο. Του οποίου η μητέρα μετά κάλεσε την αστυνομία η οποία συνέλαβε τον βιαστή κακοποιό. Μιλάμε για δεκάχρονα αγόρια που αγγίζονται στα σώματα τους πάνω από τα ρούχα τους. Και συλλαμβάνονται πλέον ως βιαστές. Επειδή ο φεμινισμός έχει διευρύνει το φάσμα της σεξουαλικής κακοποίησης ώστε να συμπεριλαμβάνει και αυτό.

Ώστε να “μάθει τα αγόρια” να μην βιάζουν.

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγόρησε επίσης τον εννιάχρονο Jeremiah Harvey μια γυναίκα επειδή την ακούμπησε κατά λάθος στον δρόμο. Η γυναίκα τράβηξε το περιστατικό σε βίντεο και το χρησιμοποίησε ως “απόδειξη” της “σεξουαλικής της κακοποίησης”. Από το ίδιο όμως βίντεο φάνηκε πως ήταν απλά ένα άγγιγμα που έγινε κατά λάθος στον δρόμο. Μιλάμε πάλι για το φάσμα του sexual assault για το οποίο κατηγορήθηκε ο δεκάχρονος πιο πάνω. Και που μπορεί να περιλαμβάνει απλά ένα άγγιγμα πάνω από τα ρούχα. Έχουμε λοιπόν ένα ιδεολογικό δόγμα που με λύσσα προσπαθεί να αποδείξει ότι δεκάχρονα αγόρια είναι βιαστές. Εγκληματίες και πως πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Και να μεγαλώνουν με ειδικούς φεμινιστικούς κανόνες ώστε να μην φτάνουν σε αυτό το σημείο και που παντού βλέπει κουλτούρες βιασμού. Από οχτάχρονοι, εννιάχρονους και δεκάχρονους εγκληματίες.

Και από την άλλη έχουμε το ίδιο ιδεολογικό δόγμα να μας εξηγεί πως όταν λέει βιαστές και εγκληματίες στην ουσία εννοούσε ένα άγγιγμα. Που και αυτό όμως είναι κακοποιητικό. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο χρονικά όπου δεκάχρονα αγόρια συλλαμβάνονται και κλείνονται στην φυλακή. Επειδή το φεμινιστικό κοντρόλ μας ενημερώνει πως αποτελούν κίνδυνο για τις γυναίκες. Το όμορφο περιτύλιγμα του “τα αγόρια μπορούν να κλαίνε” δεν ήταν παρά ο δούρειος ίππος μιας πολιτικής ενοχοποίησης των αγοριών ως επικίνδυνων εγκληματιών. Όπως επίσης και το “μορφώστε τους γιους σας”. Στην Ελλάδα ακόμα και τα αγόρια ηλικίας 12 ετών και άνω απαγορεύονται στις δομές προστασίας θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας επειδή θεωρούνται επικίνδυνα για τις γυναίκες. Όχι. Δεν ήταν ποτέ το θέμα τους η ισότητα. Το θέμα τους ήταν να καθιερώσουν την επικινδυνότητα του αντρικού φύλου ακόμα και από την παιδική του ηλικία. Να αντιμετωπίζονται οι οχτάχρονοι ως εγκληματίες. Και το κατάφεραν.

Related Posts

Leave a comment