Όταν οι γυναίκες δολοφονούν το 2020

όταν οι γυναίκες δολοφονούν
Όταν οι γυναίκες δολοφονούν το 2020 και κανείς ως δια μαγείας δεν δίνει σημασία ή ποτέ δεν φταίνε αυτές που δολοφόνησαν. Οι φεμινίστριες ξεκίνησαν ξανά δουλίτσα για να κανονικοποιήσουν τον νεολογισμό της γυvαικοκτοvίας προβάλλοντας αποκλειστικά τις δολοφονίες γυναικών με δράστες άντρες. Ας θυμηθούμε τις δολοφονίες με δράστες γυναίκες. Ας ξεκινήσουμε από το 2019.

64χρονος βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη τυλιγμένος σε σεντόνια τα οποία ήταν δεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, στο διαμέρισμα του στο Χαλάνδρι, δολοφονημένος από τηv σύντροφο του με την οποία έμεναν μαζί και που ακόμα αγνοείται. Οι δικαστές της αναγνωρίζουν το ελαφρυντικό “της καλής συμπεριφοράς” μετά την πράξη της δολοφονίας με αποτέλεσμα να σπάσουν τα ισόβια. Χαλάνδρι Αθήνα Ιανουάριος του 19.

46χρονη καταδικάζεται σε 10 χρόνια (μόνο) φυλακή επειδή μαχαίρωσε και δολοφόνησε τον άντρα της. Στο δικαστήριο υποστήριξε πως ο άντρας της τους τελευταίους μήνες ασκούσε βiα επάνω της, πράγμα το οποίο δεν μπορούσε φυσικά να αποδείξει και 2 από τους 7 δικαστές πρότειναν την αθώωση της. Ιανουάριος του 19.

4χρονο κορίτσι βρίσκει φρικτό θάνατο όταν η μητέρα του το πετάει από το μπαλκόνι πριν αυτοκτονήσει. Ο πατέρας στην κατάθεσή του υποστήριξε πως η γυναίκα του δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα. Νέος Κόσμος Αθήνα Μάρτιος του 19.

56χρονος δολοφονείται από την σύντροφο του σε ξενοδοχείο με πολλαπλά χτυπήματα με ψαλίδι. Αρχικά η γυναίκα υποστήριξε ότι αυτοκτόνησε. Ηράκλειο Κρήτης Ιούλιος του 19.

Ένα περιστατικό από Κύπρο που αξίζει να αναφερθεί. Μιας και έχουμε αθώωση γυναίκας για δολοφονία 12χρονου αγοριού.

12χρονος πέφτει νεκρός από τα χέρια της μητέρας του που τον μαχαίρωσε επανειλημμένα την ώρα που ο πατέρας του, τον οποίο είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι προσπαθούσε να μπει για να τον σώσει. H μητέρα αθωώθηκε πλήρως έναν χρόνο μετά. Λευκωσία Κύπρος Αύγουστος του 19.

73χρονος δολοφονείται από την γυναίκα του με απανωτά χτυπήματα πλάστη και με καυτό νερό στο πρόσωπο μετά από διαπληκτισμό. Σκάλα Μεσσηνίας, Οκτώβρης του 19.

59χρονος άντρας δολοφονείται σε πεζοδρόμιο στην Κρήτη με απανωτές μαχαιριές από την πρώην σύζυγο του. Ηράκλειο Κρήτης Οκτώβρης του 19.

35χρονος μαχαιρώνεται στον λαιμό από την 37χρονη πρώην σύντροφο του στην μέση του δρόμου επειδή δεν επιθυμούσε να τα ξαναβρούν. Άρτα Δεκέμβρης του 19.

5χρονο αγοράκι δολοφονείται από την μητέρα του η οποία τo πέταξε από το μπαλκόνι. Πεύκη Δεκέμβρης του 19.

Μητέρα πετάει τo βρέφος της στα σκουπίδια. Σώζεται από θαύμα. Ο δικηγόρος της μητέρας υποστηρίζει πως η μητέρα θέλει το παιδί πίσω και πως θα γίνει “μια πολύ καλή μητέρα”. Καλαμάτα Δεκέμβρης του 19.

Συνεχίζουμε με το 2020.

Μητέρα αποπειράται να δολοφονήσει την 17χρονη κόρη της και τον σύζυγο της με μαχαιριές στην κοιλιά. Την ώρα που ανακρίνεται από την αστυνομία κάνει ξανά επίθεση στον άντρα της προσπαθώντας να τον μαχαιρώσει στο στήθος. Κόρινθος Ιανουάριος 2020.

Άντρας δολοφονείται με μαχαιριές από την 42χρονη σύντροφο του. Αθήνα Μάιος του 2020.

Στον ύπνο του δολοφονούν μητέρα και κόρη 49χρονο. Θεσσαλονίκη Ιούνιος του 20.

Γυναίκα αποπειράται να δολοφονήσει με βιτριόλι 34χρονη γυναίκα. Αθήνα Ιούνιος 2020.

15χρονη δολοφονεί με δυο φίλους της την μητέρα της. Αθήνα Νοέμβριος του 20.

23χρονη δολοφονεί συνομήλικη της με μαχαιριά στον λαιμό επειδή μάλωσαν τα παιδιά τους. Μόρια Ιούνιος 2020.

54χρονη δολοφονεί με τηγάνι τον 89χρονο πρώην πεθερό της. Θεσσαλονίκη Ιούλιος του 20.

26χρονη δολοφονεί 28χρονο για οπαδικές διαφορές. Θεσσαλονίκη Ιούλιος του 20.

27χρονη μητέρα που παράτησε το βρέφος της στην παραλία για να πνιγεi αποφυλακίζεται. Το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε παιδοκτονία. Πάτρα Δεκέμβρης του 20.

Και φτάνουμε στο 2021.

50χρονη μαχαιρώνει την 30χρονη κόρη της στην Καλλιθέα. Οι γείτονες λένε ότι την είχε μαχαιρώσει ξανά στο παρελθόν. Αθήνα Φεβρουάριος του 21.

Μητέρα χτυπάει το 6 μηνών βρέφος της μέχρι θανάτου. Ιωάννινα Φεβρουάριος του 21.

Και ας μην ξεχνάμε πως όταν οι γυναίκες δολοφονούν το κάνουν επειδή έχουν κάποιον πολύ σοβαρό λόγο. Ενώ όταν οι άντρες δολοφονούν το κάνουν επειδή τους οπλίζει το χέρι η πατριαρχία.

Related Posts

Leave a comment