Υπόθεση Πατρας παιδοκτονία και φεμινισμός

παιδοκτονία

Υπόθεση Πατρας παιδοκτονία και φεμινισμός

Τι συνέβη λοιπόν ακριβώς με την υπόθεση στην Πάτρα και την παιδοκτονία;
Μια μητέρα χάνει το παιδί της λίγο μετά αφότου έχει χάσει άλλα δυο, κάτι που εγκληματολογικά/στατιστικά χτυπάει καμπανάκι για έγκλημα.
Φεμινίστριες: “είναι άτυχη, το τεκμήριο της αθωότητας”.
Η ίδια μητέρα λίγες ημέρες αφότου χάσει το παιδί της και έχει χάσει άλλα δυο κάνει τατουάζ “η ζωή συνεχίζεται” και το επιδεικνύει με καμάρι. Κάτι που σε έναν εντελώς αρχάριο ψυχολόγο ή έστω κάποιον που έχει αντιμετωπίσει απώλεια στην ζωή του χτυπάει καμπανάκι.
Φεμινίστριες: “Ο καθένας έχει “τον δικό του τρόπο” να αντιμετωπίζει την απώλεια. Δεν τρέχει τίποτα, οι “ρόλοι” που αποδίδονται στην μάνα, το τεκμήριο της αθωότητας”.
Λίγες ημέρες μετά βγαίνουν στην φόρα μαρτυρίες γειτόνων, πρώην σχέσεων της και συγγενών που μιλάνε για έναν χειριστικό άνθρωπο που προσπάθησε να παγιδέψει έναν άντρα σε γάμο λέγοντας ψέματα στην οικογένεια του ότι έχει καρκίνο και πεθαίνει, και τον απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Μαθαίνουμε επίσης ότι ο σύζυγος της δεν ήθελε αρχικά να παντρευτεί αλλά πως τον εκβίασε ότι θα τον πάει στα Δικαστήρια εάν δεν παντρευτούν επειδή είχε μείνει έγκυος.
Φεμινίστριες: “έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του, δεν υπάρχει κανένας χειρισμός. Ας πρόσεχε που έβαζε το πουλί του, μην ακούτε τι λένε οι γείτονες/πρώην/συγγενείς. Το τεκμήριο της αθωότητας”.
Αμέσως μετά έρχονται στο φως οι ημερομηνίες των θανάτων και των τριών παιδιών. Και φαίνεται ότι κάθε φορά που ο σύζυγος της ήθελε να την χωρίσει, την επόμενη ημέρα πέθαινε και από ένα παιδί.
Φεμινίστριες: “σύμπτωση, το τομάρι ήθελε να την αφήσει με τρία παιδιά, το τεκμήριο της αθωότητας”.
Ψυχολόγοι αναλύουν τις ζωγραφιές των παιδιών και λένε δημόσια ότι η συμπεριφορά αυτή δεν είναι υγιής και πως αντιμετωπίζει τα παιδιά λες και δεν είναι δικά της.
Φεμινίστριες: “τα έμφυλα πρότυπα κάνουν ζημιά, ντροπή στους επιστήμονες που κάνουν τέτοιες υποθέσεις, το τεκμήριο της αθωότητας”.
Τεράστια ονόματα στον χώρο της εγκληματολογίας και ιατροδικαστές μιλάνε για σχεδόν σίγουρο έγκλημα εδώ και καιρό.
Φεμινίστριες: “ας μην είμαστε βιαστικοί, το τεκμήριο της αθωότητας”.
Η μητέρα καταφέρνει να χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που της έχει προσφέρει ο φεμινισμός για να χειριστεί μια ολόκληρη κοινωνία ότι είναι μια ταλαίπωρη μάνα για χρόνια.
Φεμινίστριες: “τα έμφυλα πρότυπα κάνουν ζημιά, ας μην είμαστε βιαστικοί, το τεκμήριο της αθωότητας”.
Γιατροί, νοσηλευτές και φίλοι της καταγγέλλουν αναίσθητη συμπεριφορά όταν η μάνα πήγαινε για καφέ και μπάνιο στην παραλία όσο πέθαινε το παιδί της και ανέβαζε φωτογραφίες στα σόσιαλ.
Φεμινίστριες: “τα έμφυλα πρότυπα κάνουν ζημιά, ας μην είμαστε βιαστικοί, αυτοδιάθεση, το τεκμήριο της αθωότητας”.
Δημοσιεύω πληθώρα επιστημονικών ερευνών για την γυναικεία εγκληματικότητα όσον αφορά τις παιδοκτονίες.
Φεμινίστριες: “είσαι μισογύνης, αυτά είναι φεηκ νιουζ, σου κάνουμε ριπόρτ, το τεκμήριο της αθωότητας”. Κατεβάζουν το ποστ.
Ζητάω επίσημα στοιχεία από την Ελληνική Αστυνομία για τον αριθμό των δολοφονιών παιδιών ηλικίας 3-15. Μου απαντάνε επίσημα ότι τέτοια στοιχεία δεν υπάρχουν επειδή μόνο οι δολοφονίες των παιδιών που έχουν δολοφονηθεί εξαιτίας επιλόχειου κατάθλιψης καταγράφονται ως παιδοκτονία, δηλαδή βάση ερευνών λιγότερο από το 10%, και πως οι υπόλοιπες καταγράφονται ως απλές ανθρωποκτονίες. Γράφω λοιπόν πως δεν έχουμε μια καθαρή εικόνα για την παιδοκτονία στην Ελλάδα. Και πως αυτό πρέπει να αλλάξει για να προστατευτούν τα παιδιά.
Φεμινίστριες: “είσαι μισογύνης, αυτά είναι φεηκ νιουζ, σου κάνουμε ριπόρτ, το τεκμήριο της αθωότητας”. Κατεβάζουν το ποστ.
Εδώ και δυο χρόνια προσπαθώ να επισημάνω πόσο συνήθης και σημαντική είναι η γυναικεία εγκληματικότητα μέσα από εκατοντάδες επίσημες επιστημονικές έρευνες, εξηγώ την μεθοδολογία τους που είναι εντελώς διαφορετική από αυτή των αντρών, και πως τα βασικά τους εργαλεία είναι ο χειρισμός και η γνώση ότι ζούμε σε θετικά προσκείμενες κοινωνίες ως προς τις γυναίκες που τιμωρούνται σπάνια για τα εγκλήματα αυτά και με πολύ μικρότερες ποινές.
Φεμινίστριες: “είσαι μισογύνης, αυτά είναι φεηκ νιουζ, σου κάνουμε ριπόρτ, το τεκμήριο της αθωότητας”. Κατεβάζουν πολλά ποστ.
Σωρός από παιδιά τα τελευταία χρόνια έχουν πεθάνει στην Ελλάδα από χέρια μητέρων. Δημοσιεύω τα άρθρα για το θέμα παιδοκτονία και συλλέγω τα στατιστικά.
Φεμινίστριες: “είσαι εμμονικός. Ας καταλάβουμε τον πόνο των μανάδων, δεν φταίνε αυτές αλλά η κοινωνία που δεν τις βοήθησε όταν έπρεπε”. Η παιδοκτονία δεν αφορά τις γυναίκες. Κατεβάζουν πολλά ποστ.
Εξηγώ ότι το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας είναι πολύπλοκο και κυκλικό όπως λένε παραπάνω από 300 επιστημονικές έρευνες, ότι οι γυναίκες δεν είναι αθωοούλες, πως η κοινωνία τις αντιμετωπίζει διαφορετικά στο θέμα αυτό, πως φορείς για την ενδοοικογενειακή βία δεν υπάρχουν στην Ελλάδα για τους άντρες και τα αγόρια, όταν αυτά βιώνουν βία, εκβιασμό και χειρισμό από τις γυναίκες τους. Και πως ακόμα και η έλευση των αντρών και των ανήλικων αγοριών απαγορεύεται σε αυτούς τους φορείς. Ότι τα περιστατικά αυτά δεν καταγράφονται και πως εστιάζουμε αποκλειστικά στην βία κατά των γυναικών και ποτέ σε όλη την υπόλοιπη που είναι εξίσου σημαντική και ποσοτική και που συχνά οδηγεί σε περισσότερη βία και κατά των γυναικών. Και παιδοκτονία.
Φεμινίστριες: “είσαι μισογύνης, αυτά είναι φεηκ νιουζ, σου κάνουμε ριπόρτ”. Κατεβάζουν πολλά ποστ.
Γράφω εμπεριστατωμένα άρθρα για το φαινόμενο αυτό με ιστορικά στοιχεία και πληθώρα μαρτυριών και κοινωνικών πειραμάτων. Για το πως όσοι (κορυφαίοι) επιστήμονες προσπάθησαν να φέρουν στο φως αυτό το φαινόμενο άρνησης κυνηγήθηκαν, λοιδορήθηκαν και καταστράφηκαν από τις φεμινίστριες που ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να τους λοιδορούν. Φέρνω στο φως επιστημονική έκθεση στην οποία οι επιστήμονες αυτοί αναφέρουν ένα ένα τα προβλήματα που οι φεμινίστριες δημιουργούν στο πεδίο της ενδοοικογενειακής βίας.
Φεμινίστριες: “είσαι μισογύνης, αυτά είναι φεηκ νιουζ, σου κάνουμε ριπόρτ”. Κατεβάζουν πολλά ποστ.
Στο θέμα της συνεπιμέλειας αλαλάζουν για την βία κατά των γυναικών. Και υποστηρίζουν ψευδώς ότι άντρες είναι αυτοί που κακοποιούν τα παιδιά. Για το θέμα παιδοκτονία ούτε μια αναφορά. Φέρνω στο φως επιστημονικές έρευνες και στοιχεία που φανερώνουν ακριβώς το αντίθετο. Οι έρευνες αυτές χρησιμοποιούνται αργότερα από σημαντικά ονόματα για να διευθετηθεί το θέμα της συνεπιμέλειας. Γνωστό φεμινιστικό δικηγορικό γραφείο με απειλεί ότι θα με καταστρέψει οικονομικά εάν συνεχίσω να γράφω για το θέμα αυτό. Στοιχεία υπάρχουν.
Φεμινίστριες: “είσαι μισογύνης, αυτά είναι φεηκ νιουζ, σου κάνουμε ριπόρτ”. Κατεβάζουν πολλά ποστ. Αναγκάζομαι να γράφω λέξεις που εμπεριέχουν αγγλικούς χαρακτήρες εξαιτίας των μαζικών ριπopτ που συνεχίζουν και κάνουν οι φεμινίστριες.
Πλέον μιλάμε για μια υπόθεση που έχει τεκμηριωθεί από στοιχεία. Και μένει να δούμε εάν την ίδια μοίρα είχαν και τα άλλα δυο παιδιά. Που γνώμη δική μου και οποιουδήποτε έχει μελετήσει αυτό το φαινόμενο επιστημονικά είναι ότι είχαν την ίδια μοίρα. Προσωπική μου γνώμη είναι επίσης πως πρέπει να ερευνηθούν και οι θάνατοι των δυο ηλικιωμένων γυναικών, μια εκ των οποίων η ταλαίπωρη μάνα επέμενε να της γράψει ένα σπίτι.
Φεμινίστριες: “το τεκμήριο της αθωότητας, φταίει το κράτος, η κοινωνία, οι γείτονες που δεν μιλάγανε (αλλά όταν μιλάγανε τους ντροπιάζανε). Τα κοινωνικά στερεότυπα, οι δομές, ο ανάδρομος Ερμής. Όλοι τέλος πάντων φταίνε/με εκτός από την μάνα που δεν φταίει αλλά ήταν θύμα των περιστάσεων”.
Η δολοφόνος χαίρονταν για χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας όπου φεμινίστριες δόξαζαν το “θάρρος” της να μιλάει δημόσια για τον χαμό των παιδιών της και της χάριζαν στάτους ήρωα. Την ίδια ακριβώς στιγμή άντρες συλλαμβάνονται και φυλακίζονται για μήνες για ένα χούφτωμα που κάποιες ισχυρίζονται ότι έγινε πριν δεκαετίες και που δεν υπάρχουν στοιχεία για να τεκμηριωθεί εάν όντως έγινε.
Φεμινίστριες: “πρέπει να βάλουμε στην άκρη το τεκμήριο της αθωότητας, είναι ένοχοι πριν καταδικαστούν. Φυλακίστε τους, πιστέψτε τις γυναίκες, μην τους προσλαμβάνετε σε δουλειές. Απολύστε τους, όσοι λένε το αντίθετο θα έχουν την ίδια μοίρα”.
Αυτή είναι η πλέον φεμινιστική κοινωνία που μέσα σε λίγα χρόνια υιοθέτησε αυτή την ξενόφερτη παράvoια και μεθοδικά αποκρύπτει επιστημονικά στοιχεία και την πραγματικότητα για να πουλήσει φθηνό συναίσθημα, καταλύοντας όποια αίσθηση δικαιοσύνης και δημοκρατίας, και αφήνοντας παιδιά και άντρες που μαρτυρούν στα χέρια μοχθηρών γυναικών να υποφέρουν ή και ακόμα να πεθαίνουν επειδή αυτό βολεύει το δόγμα τους. Και προσπαθώντας να αποσιωπήσουν και να καταστρέψουν όποιον/α λέει τα αυτονόητα και μιλάει με στοιχεία. Προσπαθούν επίσης να προσπεραστεί το έγκλημα αυτό για χάρη υποτιθέμενων ψυχολογικών προβλημάτων, οι ίδιες που μέχρι εχθές μας έλεγαν να μην λαμβάνουμε υπόψιν ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων αντρών δολοφόνησαν πέρυσι γυναίκες υπέφεραν αποδεδειγμένα από βαριές ψυχικές νόσους, και πως αυτό “ψυχιατρικοποιεί” την βία κατά των γυναικών.
Πλέον οι ειδικοί μιλάνε για το έγκλημα του αιώνα, λένε ότι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ήταν πταίσμα μπροστά σε αυτή την υπόθεση. Μένουν λίγες μόνο εβδομάδες φεμινιστικής προπαγάνδας για να ξεπλύνουν την μητέρα. Και να μας πείσουν ότι για κάποιους εντελώς θεωρητικούς και κατασκευασμένους λόγους φταίμε εμείς για την παιδοκτονία αυτή. Και όχι η μητέρα. Αποκρύπτοντας μεθοδικά για άλλη μια φορά τον ρόλο των γυναικών στο έγκλημα και την ενδοοικογενειακή βία. Και κρατώντας μια ολόκληρη χώρα σκόπιμα στο σκοτάδι. Εκπαιδεύοντας τους Έλληνες να εθελοτυφλούν μπροστά στα εγκλήματα αυτά και αργότερα να τα δικαιολογούν. Με αποτέλεσμα να μην σταματάει ο κύκλος της βίας. Υπόσχοντας μας παράλληλα πως όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να λυθούν μόνο εάν απαιτήσουμε να παίζουν τα αγόρια με κούκλες και τα κορίτσια με αυτοκινητάκια.
Αυτή την στιγμή που μιλάμε φεμινιστικοί σύλλογοι “εκπαιδεύουν” την Ελληνική Αστυνομία και τους λοιπούς φορείς ότι η ενδοοικογενειακή βία αφορά αποκλειστικά τις γυναίκες και τα παιδιά και πως οι άντρες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτή.

Related Posts

Leave a comment