Άλλη μια δομή για θύματα βίας που αποκλείει τους άντρες

δομή για θύματα βίας
Άλλη μια δομή για θύματα βίας που αποκλείει τους άντρες έρχεται να προστεθεί στις πάνω από 60 που υπάρχουν για τις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Το “συμβουλευτικό κέντρο γυναικών” δημιουργείται στην Αθήνα και έχει ως στόχο την στήριξη των γυναικών θυμάτων βίας αλλά και “διακρίσεων”. Ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε πως θα στελεχώνεται από 11 άτομα, και μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως θα είναι όλες φεμινίστριες.

Οι δράσεις που θα στηρίζει θα είναι η ενημέρωση, πληροφόρηση, κοινωνική, ψυχολογική, εργασιακή και νομική στήριξη, παραπομπή και συνοδεία σε ξενώνες, στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές και σε νοσοκομεία. Ο προϋπολογισμός της δομής ανέρχεται στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Και χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Αττική 2014-2020, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θα βοηθά όμως τους άντρες θύματα ενδοοικογενειακής βίας αυτή η δομή για θύματα βίας;

Φυσικά και όχι. Είναι εξάλλου ένα Συμβουλευτικό Κέντρο “Γυναικών”. Την στιγμή που δεν υπάρχει ούτε μια δωρεάν τηλεφωνική γραμμή για τους άντρες θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Επειδή σύμφωνα με τον φεμινισμό οι άντρες δεν δέχονται βία από τις συντρόφους τους. Ή δεν χρειάζονται πληροφόρηση, κοινωνική, ψυχολογική, εργασιακή και νομική στήριξη, παραπομπή και συνοδεία σε ξενώνες, στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές και σε νοσοκομεία.

Στην Ελλάδα 3 στους 10 άντρες κακοποιούνται σωματικά από τις συντρόφους τους και 7 στους 10 ψυχολογικά. Δεν έχουν πουθενά να στραφούν και το κράτος πρόνοιας χορεύει τον χορό που προστάζει ο φεμινισμός. Αδιαφορώντας για τους άντρες θύματα. Ο φεμινισμός έχει εδώ και δεκαετίες καταφέρει να προπαγανδίσει με διπλή γλώσσα και ψεύτικες έρευνες πως η ενδοοικογενειακή βία δεν είναι ενδοοικογενειακή αλλά “έμφυλη”.

Πως αφορά δηλαδή όχι ανθρώπους αλλά γυναίκες αποκλειστικά.

Παράλληλα ενημερωνόμαστε πως γίνονται δράσεις που αφορούν την στήριξη τοξικοεξαρτημένων γυναικών και των παιδιών τους σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΘΕΑ και άλλους φορείς. Και πως ανάλογες δράσεις λαμβάνονται για την στήριξη των γυναικών προσφύγων. Αποκλειστικά και μόνο.
Και η μισανδρία του φεμινισμού δεν τελειώνει φυσικά εκεί. Η Γενική Γραμματεία “Ισότητας” των Φύλων μας εξηγεί ξεκάθαρα πως ούτε οι άντρες αλλά ούτε και τα αγόρια άνω των 12 ετών δεν είναι δεκτά στις δομές της. Το κρατικό χρήμα χρησιμοποιείται για να αποκλείει θύματα βίας σεξιστικά απλά επειδή είναι άντρες ή αγόρια στις κρατικές δομές. Όταν δεν υπάρχει ούτε μία για αυτούς. Και εμείς δεν κάνουμε τίποτα για αυτό. Αυτός είναι ο φεμινιστικός παράδεισος.Και η υποτιθέμενη ισότητα την οποία υποθετικά πρεσβεύει ο φεμινισμός.

Related Posts

Leave a comment