Γυναίκες & πληρωμένοι δολοφόνοι

Γυναίκες & πληρωμένοι δολοφόνοι

πληρωμένοι δολοφόνοι
Η 27χρονη Γιαγκμούρ ζήτησε πριν λίγους μήνες από τον εραστή της να δολοφονήσει τον σύζυγο της, ποδοσφαιριστή της Γαλατάραράι Εμρέ Ασίκ. “Είχα μια σχέση με την Γιαγκμούρ. Σκέφτηκε να κληρονομήσει την περιουσία του μετά το θάνατο του Εμρέ Ασίκ. Μου ζήτησε να τον σκοτώσω, αλλά αρνήθηκα”, είπε ο εραστής της στην κατάθεσή του προς τους εισαγγελείς. Όταν αυτός αρνήθηκε στράφηκε σε έναν πληρωμένο δολοφόνο και του πρόσφερε ένα εκατομμύριο ευρώ. Η Γιαγκμούρ έδωσε το όπλο στον δολοφόνο και είχαν βρει μέχρι και το μέρος που θα έθαβαν τον σύζυγο της, όταν την τελευταία στιγμή ο δολοφόνος το μετάνιωσε και ομολόγησε το σχέδιο στον ποδοσφαιριστή.

Θα νόμιζε κάποιος πως είναι σενάριο από ταινία.

Όμως όχι απλά οι πληρωμένοι δολοφόνοι είναι μια συνήθης μέθοδος που χρησιμοποιούν γυναίκες για να σκοτώσουν τους άντρες τους. Αλλά ακόμα και όταν συλληφθούν μπορεί να αθωωθούν επειδή, καλά το μαντέψατε, μπορεί να ισχυριστούν πως ο άντρας τους τις κακοποιούσε. Λίγο πριν πάρει διαζύγιο η Nicole Ryan προσέλαβε έναν δολοφόνο και τον πλήρωσε 25.000 δολάρια για να σκοτώσει τον άντρα της. Αυτός πήρε τα λεφτά και εξαφανίστηκε. Αυτό δεν σταμάτησε την Nicole όπου μετά από δυο ακόμα αποτυχημένες προσπάθειες να βρει κάποιον έπεσε επάνω σε έναν αστυνομικό που υποκρίνονταν πως ήταν δολοφόνος. Σε συνάντηση τους η Nicole είπε πως θα τον πληρώσει γα να σκοτώσει τον άντρα της. Ο αστυνομικός την ρώτησε εάν θα είχε πρόβλημα να σκοτώσει και την κοπέλα του άντρα της. Αυτή του απάντησε πως δεν είχε. Την ρώτησε επίσης εάν την χτυπούσε. Του απάντησε πως δεν την χτυπούσε.

Η Nicole εξηγεί στον δολοφόνο πως δεν θέλει να χάσει την σύνταξη του άντρα της, και την ασφάλεια ζωής του που άξιζε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Η γυναίκα συλλαμβάνεται. Μετά από 21 μήνες αθωώνεται επειδή ισχυρίζεται ότι ο άντρας της την χτυπούσε και έκανε ότι έκανε για να προστατέψει την ζωή της, αν και έμεναν πλέον σε διαφορετικά σπίτια, ο άντρας της είχε κοπέλα και η ίδια είχε ομολογήσει στον αστυνομικό πως ήθελε να τον σκοτώσει για τα λεφτά του. Ο άντρας της Mike Ryan κατηγορείται για κακοποίηση. Δεν καλείται καν στο εδώλιο για να πει την δική του πλευρά. Το όνομα του αμαυρώνεται ως κακοποιητής. Έχει ποστάρει ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί την ιστορία του.

Ήταν η δική του ζωή που καταστράφηκε όταν η γυναίκα του δικάστηκε επειδή προσπάθησε να τον δολοφονήσει.

O Roman Sosa σκηνοθέτησε τον θάνατο του με την βοήθεια της αστυνομίας για να αποδείξει πως η γυναίκα του είχε προσλάβει δολοφόνο για να τον σκοτώσει. Κάποιος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και είπε πως η κα Sosa ψάχνει να βρει έναν δολοφόνο για να σκοτώσει τον άντρα της. Ένας αστυνομικός ήρθε σε επαφή μαζί της. Αυτή του προσέφερε 2000 δολάρια και το αυτοκίνητο του άντρα της για να τον σκοτώσει. Του εξήγησε πως θα έπαιρναν διαζύγιο και δεν ήθελε να χάσει τα λεφτά του. Για ημέρες ο Sosa αναγκάζονταν να συζεί με την γυναίκα που σχεδίαζε να τον δολοφονήσει για να την παγιδέψει. Ο αστυνομικός/δολοφόνος της πήγε ψεύτικες φωτογραφίες που έδειχναν πως είχε πυροβολήσει τον άντρα της στο κεφάλι. Αυτή χαμογέλασε και του έσφιξε το χέρι. Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης.

Η Dalia Dippolito πλήρωσε 7000 δολάρια για να δολοφονήσει κάποιος τον άντρα της. Ο εραστής της Dalia πήγε στην αστυνομία και την ενημέρωσε για το σχέδιο της το οποίο είχε μοιραστεί μαζί του. Καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλάκισης.

H Marina Ray καταγράφτηκε από αστυνομικό που υποκρίνονταν δολοφόνο πως θέλει να πληρώσει 10.000 δολάρια για τον σκοτώσει στα γενέθλια του. Ομολογεί πως θέλει να το κάνει γιατί δεν ήθελε να μοιραστεί μαζί του τα χρήματα της εξαιτίας του διαζυγίου τους. Στην Δίκη ισχυρίζεται πως ήταν “ευάλωτη”, πως είχε κατάθλιψη και πως η αστυνομία την παγίδεψε.

Πήγε στην φυλακή για 5 μόνο μήνες.

Και παραπονέθηκε πως οι μήνες αυτοί ήταν μια κόλαση επειδή η συγκάτοικος της στο κελί της “μίλαγε όλη την ώρα”. Έκτισε ποινή 4,5 ετών στο σπίτι της και όχι στην φυλακή και έγραψε ένα βιβλίο για το “βίωμα” της το οποίο την κάνει πλούσια επειδή προσπάθησε να δολοφονήσει τον άντρα της. Ελάχιστη έρευνα έχει πραγματωθεί για τις μεθόδους που οι γυναίκες χρησιμοποιούν για να δολοφονήσουν τους άντρες τους. Το να χρησιμοποιούν τρίτους για να κάνουν την δουλειά τους είναι μια από αυτές από αρχαιοτάτων χρόνων. Οι δολοφονίες αυτές φυσικά καταγράφουν άντρες ως δολοφόνους και την γυναίκα απλά ως συνεργό. Και σε κοινωνίες όπου πληρωμένοι δολοφόνοι προσλαμβάνονται από γυναίκες για να σκοτώσουν τους άντρες τους αυτές αθωώνονται, καταδικάζονται ελάχιστα ή και ακόμα πλουτίζουν από αυτή τους την πράξη το γυναικείο έγκλημα φαντάζει ακόμα ανεπαίσθητο.

Related Posts

Leave a comment