Μητέρα παντρεύτηκε τον θετό γιο της και κάνει παιδί μαζί του

μητέρα παντρεύτηκε γιο
Μια ίνφλουενσερ μητέρα παντρεύτηκε τον θετό γιο της που μεγάλωσε από τα 7 του χρόνια. Φυσικά το ίντερνετ το αντιμετωπίζει ως μια απλή είδηση. Και μας ενημερώνει πως στην 35χρονη γυναίκα έχει ασκηθεί “κριτική” για τις επιλογές της. Η συγγραφέας του άρθρου μας εξηγεί πως Marina Balmasheva έχει κατά καιρούς ποστάρει “αμφιλεγόμενο” περιεχόμενο για την σχέση της με τον πρώην γιο της Vladimir, τον οποίο γνώρισε όταν παντρεύτηκε τον 45χρονο πατέρα του Alexey. H Marina και ο Vladimir πρόσφατα έκαναν παιδί. Όλη τους η σχέση παρουσιάζεται ως κάτι απλά ασυνήθιστο το οποίο ο κόσμος δυσκολεύεται να δεχτεί.

Πουθενά φυσικά δεν γίνεται κάποια αναφορά σε σχέσεις εξουσίας.

Το Marie Claire στην πρόσφατη συνέντευξη της Σοφίας Μπεκατώρου έγραφε. “Κάθε μορφή σεξουαλικής βίας είναι απερίφραστα καταδικαστέα, πόσο μάλλον όταν αυτή πηγάζει από τη θέση και την εξουσία που κατέχει ο άνδρας”. Μας παρουσίαζε δηλαδή την σεξουαλική βία που πηγάζει από την θέση και την εξουσία που κατέχει ο άντρας ως την χειρότερη μορφή σεξουαλικής βίας. Τι γίνεται όμως όταν την θέση και την εξουσία την έχει η γυναίκα; Προφανώς αναρωτιόμαστε γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να αποδεχτεί τις “αμφιλεγόμενες” επιλογές της γυναίκας. “Θα μπορούσα να είμαι η κόρη σου” μας λέει η Σοφία Μπεκατώρου στην ίδια συνέντευξη.

“Ηλιακή τάξη του παππού μου ο κύριος” εξηγεί μια άλλη αθλήτρια που καταγγέλλει το γεγονός του ότι της μίλησε με όμορφα λόγια και της άγγιξε το πόδι.

“Έλεγα αυτός ο άνθρωπος που είναι 50 χρόνια μεγαλύτερος από μένα-δεν ξέρω πόσα ακριβώς- και σκεφτόταν κάτι τέτοιο”. Μας εξηγεί μια άλλη αθλήτρια που βγήκε για έναν καφέ με έναν άντρα και τώρα το καταγγέλλει.

Παρατηρούμε λοιπόν πως η ηλικιακή διαφορά και η σχέση δύναμης είναι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο το οποίο χρησιμοποιείται για να αποδείξει πως υπήρξε κακοποίηση.

Όχι όμως όταν η γυναίκα είναι αυτή που είναι σε θέση δύναμης και ισχύος.

Η Marina Balmasheva μεγάλωσε τον Vladimir από τα 7 του έτη. Και έχει μάλιστα προκλητικά ποστάρει φωτογραφίες τους δείχνοντας τους μαζί ως μαμά και γιο. Η αρθρογράφος μας μιλάει για “αμφιλεγόμενα” ποστ αντί για διαφορά στην θέση δύναμης και ισχύος. Καμία αναφορά σε grooming. Αντί αυτού μοιράζεται μαζί μας τις τρυφερές στιγμές της γέννας της. Πως τήρησαν τα μέτρα για τον covid. Kαι μας εξηγεί πόσο χαρούμενοι είναι μαζί. Και φυσικά η κοινωνία ανταμείβει την γυναίκα αυτή μιας και είναι ίνφλουενσερ. Και μιλάμε για μια μητέρα που παντρεύτηκε τον γιο της που η ίδια μεγάλωσε και μετά έκανε παιδί μαζί του.

Είναι μόνο όταν ο άντρας είναι μεγαλύτερος ή σε θέση ισχύος που το ίντερνετ σε απόλυτη συνέπεια με τις φεμινίστριες αλαλάζει κακοποίηση και απέχθεια. Και αυτή είναι η δύναμη της φεμινιστικής προπαγάνδας. Που θέτει πάντα δυο μέτρα και δυο σταθμά σε όλες τις κοινωνικές συνθήκες.

Related Posts

Leave a comment