Απάντηση σε άρθρο του Μωβ για την δολοφονία του 82χρονου από την γυναίκα του

Απάντηση σε άρθρο του Μωβ για την δολοφονία του 82χρονου από την γυναίκα του

απάντηση

Εχθές σε μεγάλη φεμινιστική σελίδα γράφτηκε ένα άρθρο που προσπαθεί να ξεπλύνει την δολοφονία του 82χρονου άντρα από την γυναίκα του. Ας δούμε βήμα βήμα πως μεθοδικά ξεπλένουν τις γυναίκες δολοφόνους.

“74χρονη συνελήφθη για το φόνο του συζύγου της – Θα αναζητηθούν τα αίτια”;

Από τον τίτλο μόλις ξεκινά η διαφοροποίηση του εγκλήματος που έκανε μια γυναίκα από όλα τα υπόλοιπα. Αναζητήθηκαν τα αίτια για τον φόνο στα Γλυκά Νερά; Αναζητήθηκαν τα αίτια για τον φόνο στην Φολέγανδρο; Όχι φυσικά. Γιατί η φεμινιστική γραμμή μας εξηγεί πως δεν υπάρχουν άλλα αίτια πέρα του ότι οι άντρες εκπαιδεύονται για να δολοφονούν τις γυναίκες. Για αυτό θέλουν να κανονικοποιήσουν και τον όρο “γυναικοκτονία” που με διπλή γλώσσα υποδηλώνει ακριβώς αυτό.

“Μαθαίνουμε από την ειδησεογραφία ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες, και ότι πολλές φορές είχε κληθεί η αστυνομία. Τι καυγάδες άραγε; Μήπως είμαστε μπροστά σε μια υπόθεση χρόνιας κακοποίησης που κατέληξε στο φόνο του άνδρα”;

Μάθαμε επίσης πως το ζευγάρι στα Γλυκά Νερά είχε συχνούς καυγάδες και από το ημερολόγιο του θύματος μάθαμε πως τον χτυπούσε τακτικά, τον έβριζε, τον κακοποιούσε και απειλούσε πως θα κάνει κακό στο παιδί τους; Όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκαν οι φεμινίστριες αλλά και κανένας για το εάν υπήρχε χρόνια κακοποίηση που κατέληξε στον φόνο της γυναίκας, αλλά όταν παρουσιάστηκαν στοιχεία που ακριβώς αυτό έδειξαν οι φεμινίστριες άρχισαν να μιλάνε για “προσωπικά δεδομένα”.

“Συνήθως, όταν υπάρχει φόνος άνδρα από τη γυναίκα του, πρόκειται για αυτοάμυνα σε χρόνια κακοποίηση, και αν ισχύει αυτό, που σύμφωνα με τα λίγα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι το πιθανότερο, ο φόνος αυτός θα έπρεπε να θεωρηθεί ως αυτοάμυνα. Οι φεμινιστικές οργανώσεις αγωνιζόμαστε εδώ και χρόνια για αναγνώριση της αυτοάμυνας σε περιπτώσεις έμφυλης βίας ή χρόνιας κακοποίησης, και για αλλαγή του σχετικού νόμου, όπως έχει γίνει σε πολλές χώρες της Ευρώπης και πιο πέρα”.

Εδώ οι φεμινίστριες χρησιμοποιούν υποτιθέμενες στατιστικές για να πείσουν, όπως έχουμε ξαναπεί, πως οι γυναίκες σκοτώνουν μόνο σε αυτοάμυνα. Φυσικά δεν προσφέρουν στοιχεία για αυτόν τους τον ισχυρισμό και όλα τα υπάρχοντα στοιχεία έρχονται σε σύγκρουση με αυτόν. Οι φεμινίστριες εδώ παραδέχονται ξεκάθαρα πως προσπαθούν να αλλάξουν τον νόμο εδώ και δεκαετίες. Ώστε οι δολοφονίες των αντρών να θεωρούνται “αυτοάμυνα”. Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν θα άφηναν τον φόνο στα Γλυκά Νερά να εκδικαστεί ως αυτοάμυνα.

“Θυμίζουμε ότι η Μελέκ Ιπέκ στην Τουρκία, σκότωσε τον άντρα της λόγω της κακοποίησης που υφίστατο, και έμεινε στη φυλακή για 108 ημέρες, γιατί αναγνωρίστηκε η αυτοάμυνα. Φυσικά μετά από μεγάλες κινητοποιήσεις των φεμινιστριών. Απαιτούμε να γίνει και στην προκειμένη περίπτωση διακρίβωση των συνθηκών ζωής της γυναίκας που συνελήφθη”.

Η λογική εδώ είναι η εξής. Εφόσον μια γυναίκα στα 4 δισεκατομμύρια γυναικών στον κόσμο δολοφόνησε τον άντρα της σε αυτοάμυνα, τότε όλες οι γυναίκες δολοφονούν τους άντρες τους σε αυτοάμυνα. Εφόσον η Μελέκ στην Τουρκία δολοφόνησε τον άντρα της σε αυτοάμυνα τότε η δολοφονία του 82χρονου στην Ελλάδα ήταν σε αυτοάμυνα. Η επιχειρηματολογία αυτή μπορεί να φαντάζει σαν 8χρονου όμως έχει τις ρίζες της στην φεμινιστική θεωρία για το βίωμα. Η οποία θεωρεί τις γυναίκες μια συνολική κολεκτίβα που βιώνει τον κόσμο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

“Και μάλιστα, να πάψουν κάποιοι να κάνουν συμψηφισμούς με όλες τις γυναικοκτονίες των τελευταίων ετών, και να θυμίσουμε ότι εδώ και χρόνια έχουμε μετρήσει ότι για κάθε 11 φόνους γυναικών υπάρχει και ένας φόνος άνδρα σε συνθήκες αυτοάμυνας”.

Για αρχή όχι δεν θα πάψουν. Έπειτα κάποιο λάθος έχουν κάνει οι φεμινίστριες στο μέτρημα μιας και καθόλου δεν είναι 11 προς 1 τα νούμερα. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν έχουν γίνει σε αυτοάμυνα όλες αυτές οι δολοφονίες αντρών.

“Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, αρχικά ο θάνατός του είχε εκτιμηθεί ότι προέρχεται από παθολογικά αίτια, όμως τα ιατροδικαστικά ευρήματα ήταν εκείνα που καθόρισαν ότι ο ηλικιωμένος δολοφονήθηκε δια στραγγαλισμού. Η ίδια η σύζυγός του είναι εκείνη που είχε καλέσει στις 21 Νοέμβριου του 2020 στο ΕΚΑΒ, λέγοντας ότι ο άντρας της πέθανε και μέχρι να βγει το πόρισμα από την νεκροτομή κανείς δεν την υποπτευόταν”.

Ναι. Από αυτές τις πληροφορίες για την δολοφονία του 82χρονου λοιπόν μπορούμε να συμπεράνουμε πως μια γυναίκα μια χαρά έχει την σωματική δύναμη να στραγγαλίσει έναν άντρα. Πως πέρασαν πολλοί μήνες για να την υποπτευθεί η Αστυνομία. Πως κάλυψε τον φόνο που διέπραξε μαεστρικά. Και όλα αυτά οδηγούν σε ένα εύλογο ερώτημα. Πόσοι άραγε ακόμα άντρες έχουν δολοφονηθεί με τέτοιο τρόπο και οι γυναίκες που τους σκότωσαν δεν συνελήφθησαν ποτέ;

“Η γυναίκα συνελήφθη χθες με ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και δεν συνεργάζεται με τις Αρχές. Την ίδια ώρα, γείτονες του ζευγαριού έλεγαν από την πρώτη στιγμή ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συνεχώς και πολύ έντονα”.

Εδώ οι φεμινίστριες μας εξηγούν πως “σύμφωνα με πληροφορίες” που μόνο αυτές ξέρουν αλλά δεν μας λένε, η γυναίκα αντιμετωπίζει “σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα”. Οι ίδιες φεμινίστριες που προχθές μας έλεγαν πως η διπολική διαταραχή του δολοφόνου στην Φολέγανδρο δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρυντικό. Ξαναγυρνάνε δηλαδή στο κλασικό μοτίβο του ότι οι γυναίκες δολοφονούν αποκλειστικά σε αυτοάμυνα ή επειδή πάσχουν από ψυχολογικά, ενώ οι άντρες δολοφονούν αποκλειστικά επειδή είναι κακοί και πατριάρχες. 

Και αυτό όπως οι ίδιες μας πληροφορούν γίνεται εδώ και δεκαετίες. Τώρα έχετε την πλήρης εικόνα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Related Posts

Leave a comment