Όταν οι γυναίκες παντρεύονται κυριολεκτικά οτιδήποτε

γυναίκες παντρεύονται
Οι γυναίκες πλέον παντρεύονται κυριολεκτικά τα πάντα εκτός από άντρες. Μέσα στα πλαίσια της τρομολαγνίας που ο φεμινισμός έχει καλλιεργήσει για τους άντρες στις γυναίκες τις τελευταίες γενιές, αυτές λένε έτσι όχι στην πατριαρχική καταπίεση.

H Sophie Tanner στα πλαίσια της σολογαμίας αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της. Φυσικά δεν είναι η πρώτη που το κάνει, είναι όμως η πρώτη που απάτησε τον εαυτό της με κάποιον άντρα.

H Elizabeth Hoad δήλωσε ευθαρσώς πως δεν θα ξανασχοληθεί με τους άντρες και αποφάσισε να παντρευτεί τον σκύλο της. Όχι, όχι, ούτε αυτή ήταν η πρώτη γυναίκα που παντρεύτηκε τον σκύλο της.

Μια ακόμα πληγωμένη από τους άντρες γυναίκα παντρεύτηκε τις γάτες της. Δυο από αυτές. Πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα κατά της πολυγαμίας η Barbarella Buchner βρήκε την πραγματική αγάπη στις πατούσες των αρσενικών γάτων της. “Δεν είμαι φτιαγμένη για να υπηρετώ άντρες” μας εξομολογείται η Barbarella, “αλλά δεν με ενοχλεί να υπηρετώ τους γάτους μου”. Η Barbarella έκανε ακόμα και τατουάζ με τα αρχικά των ονομάτων των συζύγων της. Για να τους αποδείξει προφανώς την αγάπη της.

Ας φύγουμε όμως από την σφαίρα του ζωικού βασιλείου.

Η Kate Cunningham άλλαξε το όνομα της σε Elder όταν αποφάσισε να παντρευτεί ένα δέντρο. Αν και ομολογεί πως ο δεκαπεντάχρονος γιος της “ντρέπεται για την μητέρα του” τίποτα δεν την σταματάει από το να επισκέπτεται το δέντρο σύζυγο της πέντε φορές την εβδομάδα από την ημέρα που το παντρεύτηκε μπροστά σε φίλους.

Και από τους ζωντανούς οργανισμούς περνάμε στα άψυχα αντικείμενα. Επειδή προφανώς οι γυναίκες αυτές δεν είναι καθόλου μίσανδρες. Απλά θεωρούν πως ένας πολυέλαιος είναι ιδανικότερος σύντροφος από έναν άντρα. Έτσι τουλάχιστον αποφάσισε η Amanda Liberty που δήλωσε πως έχει ανοιχτή σχέση με ένα πολυέλαιο που σύντομα πρόκειται να παντρευτεί. Η Amanda είχε αλλάξει το όνομα της σε Liberty (Ελευθερία) από το άγαλμα της Ελευθερίας. Με το οποίο διατηρούσε επίσης ανοιχτή σχέση.

Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και η Bekki Cocks που αποφάσισε να παντρευτεί το χαλί της.

Και όσοι νομίζατε πως εδώ σταματούσε το αποτέλεσμα της φεμινιστικής μισανδρικής προπαγάνδας έκαναν λάθος. Επειδή εκτός από ζώα, φυτά, άψυχα αντικείμενα και τις εαυτές τους, οι γυναίκες πλέον μισούν τόσο τους άντρες που παντρεύονται μέχρι και τοπογραφικά σημεία.

Για παράδειγμα η Carol Santa Fe που παντρεύτηκε έναν σταθμό τρένου στην Καλιφόρνια τον οποίο επισκέπτεται κάθε μέρα και κάνει εγκεφαλικά σεξ μαζί του. H Carla άλλαξε το όνομα της σε Santa Fe. Επειδή έτσι ονομάζεται ο σταθμός τρένου με τον οποίο είναι πλέον παντρεμένη.

H Jodi Rose ταξίδεψε από την άλλη πλευρά του κόσμου και ήρθε από την Αυστραλία στην Γαλλία για να παντρευτεί την αγαπημένη της γέφυρα με τις ευλογίες του Δημάρχου της πόλης. Στην τελετή γάμου παραβρέθηκαν 14 φίλοι της. “Η γέφυρα είναι ότι επιθυμώ από έναν άντρα, γερή, έμπιστη, σεξουαλική, καλωσυνάτη και όμορφη” δήλωσε στην ιστοσελίδα της.

Tο να παντρευτεί μια γυναίκα ένα τοπογραφικό σημείο ή ένα μνημείο δεν είναι μια “καινούργια μόδα”.

Η Eija-Riitta Berliner-Mauer παντρεύτηκε το 1979 το τείχος του Βερολίνου, ενώ η Erika La Tour Eiffel παντρεύτηκε to 2008, καλά το μαντέψατε, τον πύργο του Άιφελ. Και φυσικά όλοι σας έχετε την εντύπωση πως μετά τα έμψυχα όντα, τα φυτά, τα αντικείμενα, τα μνημεία, τις εαυτές τους και τα τοπογραφικά σημεία δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσαν να παντρευτούν οι γυναίκες. Εκτός από τους άντρες βέβαια που είναι πολύ πολύ κακοί.

Λάθος.

H Amanda Teague παντρεύτηκε πρόσφατα το φάντασμα ενός πειρατή που πέθανε 300 χρόνια πριν τον οποίο και χώρισε τρία χρόνια μετά με εξορκισμό επειδή όπως ισχυρίστηκε την κακοποιούσε. Και φυσικά επειδή πιστεύουμε πάντα τις γυναίκες και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να λέει ψέματα περιμένουμε με αγωνία. Τι; Μ την απόφαση του Δικαστηρίου που σίγουρα θα αναλάβει την υπόθεση.

Φυσικά όταν οι άντρες κάνουν απλά σεξ με κούκλες του σεξ, τότε υπάρχει τεράστιο ηθικό ζήτημα, η πρακτική αυτή είναι μισογυνιστική, οδηγεί σε βιασμούς και πρέπει να απαγορευτεί. Σε έναν κόσμο που εδώ και δεκαετίες λυμαίνεται από την μισανδρική προπαγάνδα του φεμινισμού οι γυναίκες οδηγούνται σε ακραίες συμπεριφορές, τρελαίνονται, δολοφονούν άντρες απλά επειδή τις πλησίασαν, μισούν το αντρικό φύλο, εύχονται θάνατο στους άντρες, δηλώνουν περήφανες μίσανδρες, γράφουν μανιφέστα για τις δολοφονίες αντρών και παντρεύονται γέφυρες.

Όμως σε περίπτωση που δεν καταλάβατε ο μισογυνισμός είναι το πρόβλημα μας. Και φυσικά η καταπίεση τους. Μια τόσο αφόρητη καταπίεση που τους επιτρέπει να παντρεύονται κυριολεκτικά οτιδήποτε επιθυμούν χωρίς να τους επιβάλλεται κανένας περιορισμός.

Related Posts

Leave a comment