Τι γίνεται με τις γυναίκες παιδόφιλες;

γυναίκες παιδόφιλες
Διπλασιάστηκαν οι γυναίκες παιδόφιλες στην Αγγλία σε τέσσερα μόλις χρόνια. Και μάλλον ο αριθμός είναι ακόμα μεγαλύτερος. Η Δρ. Andrea Darling εγκληματολόγος και ερευνήτρια εξηγεί, αυτό που τόσο συχνά έχουμε εξηγήσει σε άρθρα εδώ. Πως η προκατάληψη πως οι γυναίκες δεν εγκληματούν οδηγεί σε μικρά ποσοστά καταγγελιών απέναντι τους. Εξηγεί επίσης πως υπάρχει  “έλλειψη κατανόησης όσον αφορά την βία και την κακοποίηση που ασκούν οι γυναίκες. Αυτό σημαίνει πως μια κακοποιητική συμπεριφορά που μπορεί να είχε παρατηρηθεί εάν ο θύτης ήταν άντρας, δικαιολογείται όταν η θύτης είναι γυναίκα. Το βλέπω συνεχώς στις έρευνες μου”.

Ότι δηλαδή εξηγούμε εδώ και έναν χρόνο στην σελίδα αυτή.

Στις περισσότερες χώρες της Δύσης η γυναίκα δεν θεωρείται νομικά ικανή για βιασμό. Στην Αμερική πολύ πρόσφατα θεσπίστηκε νόμος που καθιστά την γυναίκα ικανή για βιασμό. Το 2012 συντάχθηκε μια έκθεση στην Αμερική τα στοιχειά της οποίας διασταυρώθηκαν με όλες τους επίσημους κρατικούς φορείς για την σεξουαλική κακοποίηση. Έγινε μια αναθεώρηση του νόμου που δεν κάνει αναφορά αποκλειστικά σε γυναίκες ή σε διείσδυση όσον αφορά τον βιασμό. Βάση αυτής της αναθεώρησης λοιπόν και μετά από μια 12μηνη έρευνα του NISVS (National Intimate Partner and Sexual Violence Survey), οι αριθμοί έδειξαν πως ο αριθμός των γυναικών που βιάστηκαν (1.270.000) είναι σχεδόν ίδιος με τον αριθμό τον αντρών που “εξαναγκάστηκαν να διεισδύσουν” (1.267.000). Και οι γυναίκες και οι άντρες βίωσαν μη επιθυμητή σεξουαλική επαφή με τις γυναικείες αναφορές των περιστατικών να είναι πιο συχνές από ότι των αντρών.

Η απεικόνιση λοιπόν των αντρών θυμάτων ως “άσχετη” και “μικρή ποσοστιαία” δεν είναι απλά λάθος αλλά ουσιαστικά καλλιεργεί ένα κλίμα που δυσκολεύει την καταγγελία αυτών των περιστατικών. Κάτι που οι φεμινίστριες κάνουν συνεχώς υπονομεύοντας τους αριθμούς των σεξουαλικά κακοποιημένων παιδιών και αντρών. Και προβάλλοντας την σεξουαλική κακοποίηση, όπως και την σωματική, ως ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά τις γυναίκες.

Χωρίς καμία ντροπή.

Αθώα θύματα παιδιά και άντρες αποσιωπούνται φοβισμένη την φεμινιστική οργή που θα περιγελάσει και αμφισβητήσει την κακοποίηση τους. Μερικά χρόνια πριν Δέκα χρόνια πριν η αστυνομία στο Ισραήλ κατέγραψε εκατοντάδες περιστατικά βιασμού αγοριών από γυναίκες. Κυρίως τις μητέρες τους. Νομικά όμως δεν μπορούσαν να τους αποδώσουν ανάλογες κατηγορίες. Απευθύνθηκαν λοιπόν στους νομοθέτες της χώρας και ζήτησαν ο νόμος να αλλάξει ώστε να συμπεριλαμβάνει και γυναίκες ως θύτες βιασμού. Μαντέψτε ποιος είχε πρόβλημα με όλο αυτό; Καλά το μαντέψατε, δεκάδες φεμινιστικές οργανώσεις διαδήλωσαν με το σύνθημα “οι γυναίκες δεν βιάζουν” και σταμάτησαν την ισχύ της καινούργια νομοθεσίας. Οι γυναίκες παιδόφιλες την έβγαλαν καθαρή.

Οι φεμινίστριες συγκαλύπτουν μεθοδικά την σεξουαλική και σωματική βία που δέχονται παιδιά και άντρες. Επειδή δεν συνάδει με το φεμινιστικό αφήγημα τους. Δομές, τρόποι καταγγελίας και καμπάνιες ενημέρωσης δεν υπάρχουν για τους άντρες και τα αγόρια. Και με φεμινιστική προπαγάνδα η παιδική κακοποίηση παρουσιάζεται πάντα ως ένα πρόβλημα που αφορά τις γυναίκες. Και που πράττεται από άντρες. Για παράδειγμα το Χαμόγελο του παιδιού γνωρίζει πολύ καλά από δική του μάλιστα έρευνα πως στην Ελλάδα οι περισσότεροι θύτες παιδικής κακοποίησης είναι μητέρες. Για την ακρίβεια σχεδόν το διπλάσιο ποσοστό από ότι πατέρες. Παρόλα αυτά στις καμπάνιες του για την βία κατά των παιδιών βλέπουμε ένα αντρικό χέρι να κρατάει το στόμα του παιδιού κλειστό. Όχι ένα γυναικείο. Στην σπάνια περίπτωση που η υπόθεση μιας γυναίκας βιάστριας γίνει γνωστή οι φεμινίστριες καλούν να αποσιωπηθεί, για χάρη πάντα του θύματος. Ή των παιδιών του θύτη.

Το φεμινιστικό αφήγημα που αποσιωπά το μαρτύριο αμέτρητων αντρών και παιδιών πρέπει να σταματήσει.

Μετά από την έρευνα για τις λίγες καταγγελίες που γίνονται σε εγκλήματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης όταν η θύτης είναι γυναίκα, η αγγλική κυβέρνηση δήλωσε πως “δεν θα επιτρέψει έναν ασφαλή χώρο για να λειτουργούν ελεύθερα δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων, άντρες ή γυναίκες. Και υποσχέθηκε πως θα διαμορφώσει μια νέα στρατηγική που θα εστιάζει στις γυναίκες παιδόφιλες. Ας ελπίσουμε πως θα γίνει έξω από τα πλαίσια φεμινιστικών παραγόντων. Για το καλό των αντρών και των παιδιών που υποφέρουν.

Δέκα χρόνια πριν η Vanessa George κακοποίησε σεξουαλικά 64 παιδιά τα δυο εκ των οποίων ήταν δυο ετών βρέφη. Οι αρχές βρήκαν πολλές γυναίκες αναμεμιγμένες στο δίκτυο παιδοφιλίας που είχε στήσει, Οι αναφορές της αστυνομίας εξηγούν πως ένας βασικός λόγος που κατάφερε να διαπράξει τόσα εγκλήματα ήταν η προκατάληψη πως οι γυναίκες δεν είναι ικανές για κάτι τέτοιο. Καταδικάστηκε μόλις σε 9 χρόνια φυλάκισης και πλέον έχει ελευθερωθεί.

Related Posts

Leave a comment